• According our Forum Rules,

    • only English Language is allowed
    • asking other members for Likes is forbidden
    • First of all introduce yourselft to earn free likes from moderators
    • links to server IPs, other forums, website or shops, phishing or malware websites etc. are forbidden

    Please Make a small Donation : GET VIP ACCOUNT
    Discord Room

    Members who do not follow this rule will be banned !

Your STB is not supported

Idenmarc

VIP MEMBER
Member
Joined
Oct 6, 2019
Messages
122
Reaction score
316
Points
63
Your STB is not supported

1-Add the mag to the msql script


or directly on the settings.php file

settings.png

Code:
$ rMAGs = Array ("AuraHD", "AuraHD2", "AuraHD3", "AuraHD4", "AuraHD5", "AuraHD6", "AuraHD7", "AuraHD8", "AuraHD9", "MAG200", "MAG245", " MAG245D "," MAG250 "," MAG254 "," MAG255 "," MAG256 "," MAG257 "," MAG260 "," MAG270 "," MAG275 "," MAG322 "," MAG322w1 "," MAG322w2 "," MAG323 " , "MAG324", "MAG325", "MAG420", "MAG420w1", "MAG420w2", "MAG424", "MAG424w1", "MAG424w2", "MAG424w3", "MAG425A", "WR320");


**************************************************
Add mag to script msql 
 Run this in your mysql: 


Code:
UPDATE xtream_iptvpro.settings SET allowed_stb_types = '["MAG200","MAG245",MAG245D","MAG250","MAG254","MAG255","MAG256","MAG257","MAG260","MAG264","MAG265","MAG270","MAG274","MAG275","WR320","MAG322","MAG322w1”,”MAG322w2”,”MAG322w3”,”MAG323","MAG324","MAG325","MAG424","MAG424w1”,”MAG424w2”,Mag424w3”,”MAG425A"]' WHERE settings.id =1;


or edit settings.php in line 7 and add new mag devices into array, then add new mags into allowed stb list in panel settings.

find,
Code:
 $rMAGs = Array("AuraHD","AuraHD2","AuraHD3","AuraHD4","AuraHD5","AuraHD6","AuraHD7","AuraHD8","AuraHD9","MAG200","MAG245","MAG245D","MAG250","MAG254","MAG255","MAG256","MAG257","MAG260","MAG270","MAG275"

replace with,

Code:
$rMAGs = Array("AuraHD","AuraHD2","AuraHD3","AuraHD4","AuraHD5","AuraHD6","AuraHD7","AuraHD8","AuraHD9","MAG200","MAG245",MAG245D","MAG250","MAG254","MAG255","MAG256","MAG257","MAG260","MAG264","MAG265","MAG270","MAG274","MAG275","WR320","MAG322","MAG322w1”,”MAG322w2”,”MAG322w3”,”MAG323","MAG324","MAG325","MAG424","MAG424w1”,”MAG424w2”,Mag424w3”,”MAG425A","WR320");
 

Attachments

  • settings.png
    settings.png
    96.8 KB · Views: 17
Last edited:

Boosi007

New member
Member
Joined
Aug 27, 2021
Messages
1
Reaction score
0
Points
1
Location
Macedonia
Stb is not support
Mag520w3
 

Attachments

  • 72AEC53E-AF8C-42EE-BBA9-A6DF4E2DB7E9.jpeg
    72AEC53E-AF8C-42EE-BBA9-A6DF4E2DB7E9.jpeg
    188.4 KB · Views: 4

coolG

New member
Member
Joined
Nov 3, 2020
Messages
5
Reaction score
2
Points
3
Location
antarctica
got all magbox models working but not this 522w1 (not tried the w3)
524, 525 all works fine
but not 522w1
anybody has an idea?
 

Idenmarc

VIP MEMBER
Member
Joined
Oct 6, 2019
Messages
122
Reaction score
316
Points
63
bonjour

veiller décocher le mot mag424w3
sur le panel/settings/mag sur la base sql et placer juste MAG424

ET NORMALEMENT SA MARCHE
pour moi sa marche

apres des tests sa marche aussi avec les 2 mais pas sans le MAG424

ne pas oublier d'entrer les infos sur settings.php si pas crypté, si non sur phpadmin

solution 1

2021-09-22_22h00_29.png


solution 2
2021-09-22_23h36_40.png
 
Last edited:
Top